Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 25. 09. 2023

Možnost opravljanja izbranih vsebin s področja psihoterapevtske znanosti in psihologije na SFU Ljubljana v študijskem letu 2023/24

predavalnica na sfu ljubljana

V študijskem letu 2023/24 na SFU Ljubljana  nudimo našim študentom, ki ste vpisani na eno od smeri študija, predavanja s področja psihoterapevtske znanosti in psihologije. V primeru, da ste zainteresirani za opravljanje enega ali več predmetov iz študijskih programov Psihoterapevtske znanosti ali Psihologije, lahko izbirate splošne teoretične predmete iz 1. in 2. bolonjske stopnje.

Opomba: Pri nekaterih predmetih je število udeležencev omejeno, nekateri predmeti so zaprti in na voljo le redno vpisanim študentom (npr. predmeti z oznako PP na programu Psihoterapevtska znanost).

Cena udeležbe na posameznem predmetu je odvisna od števila kreditnih ur pri predmetu, določenih v predmetniku študijskega programa in je navedena v aktualnem ceniku SFU Ljubljana. Slušatelji poravnajo znesek celotnega obsega predavanj posameznega predmeta glede na število pedagoških ur. V ceno so všteta predavanja in opravljanje študijskih obveznosti, vključno z izpitom.

Študent prejme potrdilo o opravljenem predmetu pod pogojem, da opravi vse zahtevane obveznosti pri izbranem predmetu (npr. izpit, obvezno prisotnost, oddajanje nalog, aktivno sodelovanje ipd.).

Oglejte si predmetnik študijskega programa Psihologija:

Oglejte si predmetnik študijskega programa Psihoterapevtska znanost:

V primeru, da ste zainteresirani, izpolnite prijavnico na povezavi najkasneje do 28. 9. 2023 do 12:00 ure za zimski semester (okt 2023 - jan 2024). Navedite študijski program in predmet, za katerega se zanimate. Na podlagi vaše prijave vas bo Referat seznanil z možnostmi udeležbe, z urnikom in ostalimi pripadajočimi obveznostmi (plačilo, pogoji, morebitno omejeno število udeležencev pri predmetu ipd.). Za več informacij pišite na referat@sfu-ljubljana.si.