Zapri meni

SFU Ljubljana

Univerza Sigmunda Freuda Dunaj - podružnica Ljubljana je ena izmed mednarodnih podružnic Univerze Sigmunda Freuda na Dunaju, ki je po avstrijskem zakonu akreditirana kot zasebna univerza.

Avstrijska agencija - AQ Austria (Agencija za zagotavljanje kakovosti in akreditacijo) je akreditirala študijske programe Fakultete za psihoterapijo (2013) in Fakultete za psihologijo (2018).

SFU Ljubljana sestavljata oddelka: za psihoterapevtsko znanost in psihologijo. Oba oddelka sta organizacijski enoti pristojnih fakultet na SFU Dunaj.

SFU Ljubljana ponuja dodiplomske in magistrske študijske programe psihoterapevtske znanosti in psihologije. Tako je bilo prvič v Sloveniji omogočeno celotno akademsko izobraževanje iz psihoterapevtske znanosti. Več o fakultetnih študijskih programih na povezavi.

Nacionalna agencija Republike Slovenije za kakovost v visokem šolstvu (NAKVIS) je septembra 2013 za 7 let akreditirala Fakulteto za psihoterapijo Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani (SFU Ljubljana).

Od 1. oktobra 2020 dalje je status SFU Ljubljana izključno podružnica univerze Sigmunda Freuda, ki je po avstrijskem zakonu akreditirana zasebna univerza. V okviru slovenskega Zakona o visokem šolstvu, v skladu s transnacionalnim izobraževanjem, bo SFU Ljubljana izvajala študijske programe na podlagi tretjega odstavka, 33. člena.  

 

 

Virtualni sprehod po SFU Ljubljana

Prihajajoči dogodki

Arhiv
SFU Ljubljana
SFU Ljubljana - Filmski večer - film Joker - Narcistična zloraba
Jun 20
17:30
SFU Ljubljana
Univerza Sigmunda Freuda Dunaj - podružnica Ljubljana in Psihoanalitični filmski klub, ...
Filmski večer: Joker

Zadnje novice

Arhiv
SFU Ljubljana
SFU Ljubljana - Zaposlitev referat
STROKOVNI SODELAVEC V REFERATU Delovne naloge: Strokovni sodelavec koordinira urnike,...
Prosto delovno mesto: Strokovni sodelavec v referatu
SFU Ljubljana
INFORMATIVNI DNEVI NA SFU LJUBLJANA
Vabimo vas na informativne dneve, ki jih bomo organizirali v mesecu maju in juniju. To ...
INFORMATIVNI DNEVI V MAJU IN JUNIJU 2024