Obiščite nas

trubarjeva cesta 65

 

Sedež SFU Ljubljana se nahaja v centru Ljubljana, na naslovu Trubarjeva cesta 65 (1000, Ljubljana). Na sedežu SFU Ljubljana delujejo tudi Ambulanta SFU Ljubljana, Psihološka svetovalnica ter Knjižnica SFU Ljubljana. Omogočen je dostop za invalidne osebe (pritličje).

Na SFU Ljubljana smo ponosni gostitelji stalne slikarske razstave vsestranske umetnice Ejti Štih, poimenovane MIGRACIJE - Beg v življenje, ki krasi hodnike, učilnice in terapevtske sobe na SFU Ljubljana. Več o razstavi lahko preberete na  povezavi.

V klubu študentov od julija 2019 visi tudi umetniška razstava Ane Mrovlje, specializantke psihoanalitične psihoterapije na SFU Ljubljana, pod naslovom DRUGI. Več o razstavi lahko preberete na  povezavi. 

Toplo vabljeni, da nas obiščete!

 

****

POMEMBNO OBVESTILO

Vrata SFU Ljubljana so do nadaljnjega, zaradi specifičnih ukrepov v povezavi s epidemiološko situacijo v Sloveniji, zaprta. Za obisk oz. vstop v stavbo vas prosimo za vnaprejšnjo najavo. Kontakte za najavo najdete na povezavi

Obiskovalce naprošamo, da ob prihodi pozvonijo na zvonec referata, tajništva ali recepcije (odvisno s kom so dogovorjeni) oz. se ravnajo po dogovoru (npr. klienti počakajo pred stavbo svojega terapevta in ne zvonijo).

Na SFU Ljubljana veljajo splošna priporočila oz. priporočila za vzgojo in izobraževanje za preprečevanje okužbe z SARS-CoV-2 s strani NIJZ ter veljavni odloki in uredbe. Obiskovalcem SFU Ljubljana se priporoča nošenje maske v prostorih SFU Ljubljana.

 

 

Ukrepi in protokoli za preprečevanje širjenja okužb s SARS-CoV-2

SFU Ljubljana do nadaljnjega uvaja posebne protokoli v povezavi s širjenjem SARS-CoV-2. Na SFU Ljubljana veljajo splošna priporočila oz. priporočila za vzgojo in izobraževanje za preprečevanje okužbe z SARS-CoV-2 s strani NIJZ ter veljavni odloki in uredbe. Obiskovalcem SFU Ljubljana se priporoča nošenje maske v prostorih SFU Ljubljana.

Vsem obiskovalcem svetujemo:

Ukrepi, ki jih izvajamo na SFU Ljubljana:

 • V skupnih prostorih (hodniki, toalete itd.) obiskovalce naprošamo, da si čez nos in usta nadenejo zaščito (npr. maska, šal itd.).
 • V vseh nadstropjih na hodnikih so nameščeni razkužilniki za roke z navodili.
 • K lijakom v vseh prostorih so razobešena »navodila za umivanje rok».
 • Na vidna mesta so razobešena navodila za »pravilno higieno kašlja«.
 • V primeru spremenjenih razmer glede pojava in širjenja virusa, se bodo ukrepi temu prilagodili.

Veliko lahko naredi predvsem vsak posameznik, če upošteva vsakodnevne preventivne ukrepe:

 • Izogibamo se tesnim stiskom z ljudmi, ki kažejo znake nalezljive bolezni.
 • Ne dotikamo se oči, nosu in ust.
 • V primeru, da zbolimo, ostanemo doma.
 • Upoštevamo pravila higiene kašlja.
 • Redno si umivamo roke z milom in vodo.
 • V primeru, da voda in milo nista dostopna, za razkuževanje rok uporabimo namensko razkužilo za roke. Vsebnost alkohola v razkužilu za roke naj bo najmanj 60 %. Razkužilo za roke je namenjeno samo zunanji uporabi. Sredstva za čiščenje/razkuževanje površin niso namenjena čiščenju/razkuževanju kože.
 • Glede na trenutno epidemiološko situacijo splošna uporaba zaščitnih mask ni potrebna.
 • V času povečanega pojavljanja okužb dihal se izogibamo zaprtih prostorov, v katerih se zadržuje veliko število ljudi. Poskrbimo za redno zračenje zaprtih prostorov.

 

Hvala za razumevanje.