Zapri meni

Obiščite nas

SFU Ljubljana, Trubarjeva cesta 65

 

Sedež SFU Ljubljana se nahaja v centru, na naslovu Trubarjeva cesta 65 (1000, Ljubljana). Na sedežu SFU Ljubljana delujejo tudi Ambulanta SFU Ljubljana, Psihološka svetovalnica ter Knjižnica SFU Ljubljana. Omogočen je dostop za invalidne osebe (pritličje).

Na SFU Ljubljana smo z oktobrom  postali ponosni gostitelji stalne slikarske razstave vsestranske umetnice Evgenije Jarc Zaletel, katere slike so znane po svoji razgibanost in domiselnosti. Slike krasijo hodnike in učilnice SFU Ljubljana. Več informacij na povezavi. 

V klubu študentov od julija 2019 visi tudi umetniška razstava Ane Mrovlje, specializantke psihoanalitične psihoterapije na SFU Ljubljana, pod naslovom DRUGI. Več o razstavi lahko preberete na povezavi.

V čitalnici knjižnice je poseben kotiček posvečen psihoterapevtu Grahamu Barnesu - knjižnica SFU Ljubljan namreč hrani spominsko zbirko knjig Grahama Barnesa. Več si lahko preberete na povezavi.

Toplo vabljeni, da nas obiščete!

 

****

POMEMBNO OBVESTILO

Za obisk oz. vstop v stavbo vas prosimo za vnaprejšnjo najavo. Kontakte za najavo najdete na povezavi

Obiskovalce naprošamo, da ob prihodu pozvonijo na zvonec referata, tajništva ali recepcije oz. se ravnajo po dogovoru (npr. klienti počakajo pred stavbo svojega terapevta in ne zvonijo).