Alumni

Spoštovani diplomanti/diplomantke, spoštovani študentje/študentke,  

Na SFU Ljubljana verjamemo, da ohranjanje stikov tudi po zaključku študija predstavlja možnost pridobivanja bogatih znanj in izkušenj.

Zato vas vabimo v Alumni klub, ki povezuje mrežo diplomantov SFU Ljubljana (tako fakultetnega kot tudi specialističnega študija). Namen Almuni kluba je vzpostavljanje spodbudnega okolja za razvijanje idej, izmenjavo informacij, izkušenj in (spo)znanj med študenti, diplomanti, profesorji in partnerji SFU Ljubljana. Poleg tega želimo ponuditi programe za osvežitev in poglabljanje znanja ter redna strokovna in družabna srečanja.

V študijskem letu 2021/22 so zastavljena naslednja srečanja:

 

  1. 19. 10. 2021, ob 18. uri. Predstavitev poklicne poti: Kako do zasebne psihoterapevtske prakse (Maja Bertok, BA.pth., specializantka psihodinamske psihoterapije).
  2. 18.1. 2022, ob 18. uri. Etična dilema primera: supervizija (doc. dr. Tina Rahne Mandelj)
  3. 20.4.2022, ob 18. uri. Izzivi v psihoterapevtski praksi: diskusija. (Večer bomo sooblikovali skupaj z udeleženci na način, da bomo z asociacijami našli aktualne teme za diskusijo)

 

Vse vas lepo vabimo k aktivnem soustvarjanju vsebin. Vodji tajništva, Jasni Možina (jasna.mozina@sfu-ljubljana.si) lahko sporočite, če bi želeli v sklopu srečanj predstaviti svoje vsebine ali kako drugače prispevati k našim druženjem.

 

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo.