Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 16. 11. 2022

Možnost izrednega opravljanja izbranih vsebin s področja psihoterapevtske znanosti in psihologije na SFU Ljubljana v študijskem letu 2022/23

predavalnica na sfu ljubljana

V študijskem letu 2022/23 na SFU Ljubljana odpiramo predavanja s področja psihoterapevtske znanosti in psihologije tudi za izredne slušatelje. V primeru, da ste zainteresirani za opravljanje enega ali več predmetov iz študijskih programov Psihoterapevtske znanosti ali Psihologije, lahko izbirate splošne teoretične predmete iz 1. in 2. bolonjske stopnje.

Opomba: Pri nekaterih predmetih je število udeležencev omejeno, nekateri predmeti so zaprti in na voljo le redno vpisanim študentom (npr. predmeti z oznako PP na programu Psihoterapevtska znanost).

Cena udeležbe na posameznem predmetu je odvisna od št. kreditnih točk (KT) pri predmetu, določenih v predmetniku študijskega programa . Vrednost oz. cena kreditne točke se lahko razlikuje glede na študijski program in je navedena v aktualnem ceniku SFU Ljubljana. Izredni slušatelji torej poravnajo znesek celotnega obsega predavanj posameznega predmeta glede na število KT predmeta. V ceno je všteto poslušanje, opravljanje študijskih obveznosti, vključno z izpitom.

Študent prejme potrdilo o opravljenem predmetu pod pogojem, da opravi vse zahtevane obveznosti pri izbranem predmetu (npr. izpit, obvezno prisotnost, oddajanje nalog, aktivno sodelovanje ipd.).

 

Oglejte si predmetnik študijskega programa Psihologija:

 

 

Oglejte si predmetnik študijskega programa Psihoterapevtska znanost:

 

 

V primeru, da ste zainteresirani, izpolnite prijavnico na povezavi do najkasneje 7. 1. 2023 za pomladni semester (feb - junij 2023). Navedite študijski program in predmet, za katerega se zanimate. Na podlagi vaše prijave vas bo Referat seznanil z možnostmi udeležbe, z urnikom in ostalimi pripadajočimi obveznostmi (plačilo, pogoji, morebitno omejeno število udeležencev pri predmetu ipd.). Za več informacij pišite na referat@sfu-ljubljana.si.