Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 07. 09. 2023

ŠTUDIJ PSIHOTERAPEVTSKE PROPEDEVTIKE ON-LINE!

Podaljšanj rok za vpis na študij psihoterapevtske propedevtike on-line!

ŠTUDIJ PSIHOTERAPEVTSKE PROPEDEVTIKE ON-LINE!


Zaradi tehničnih težav podaljšujemo rok za oddaje vlog, do srede, 20.  9. 2023 do 12.00 

Študentje, vpisani v on-line študij Psihoterapevtske propedevtike, se boste predavanj, vaj in seminarjev udeleževali samo preko spleta. Izjema so nekatere obveznosti, ki jih boste zaradi narave vsebine ali izvedbe, morali opravljati v živo (predmet Prva pomoč, skupinska osebna izkušnja, izpiti). 


Kaj ponuja program Psihoterapevtske propedevtike? 

•    Osnove psihoterapije: Program vam omogoča, da pridobite trdne teoretične osnove s področja psihoterapije. Razumeli boste osnovne koncepte in pristope, ki so ključni za psihoterapevtsko delo.
•    Priprava za nadaljnje specializacije: Naš študij vas bo pripravil na nadaljnje specializirano usposabljanje iz psihoterapije po neakademski poti. Tako boste lahko sledili svojim interesom in se specializirali za določen psihoterapevtski pristop.
•    Teoretično znanje in praktične veščine: Poleg teoretičnih temeljev boste pridobili tudi praktične veščine. V programu je vključena psihosocialna praksa, ki vam omogoča neposredno izkušnjo in razvoj veščin, potrebnih za delo v tem zahtevnem področju.
•    Primerno za vse ravni izobrazbe: Naš študijski program je odlična izbira tudi za tiste, ki ste končali vsaj V. stopnjo po SOK ter želite razširiti svoje znanje in veščine v psihoterapiji.

Veselimo se, da bomo del vaše poti do strokovnega znanja in osebnostne rasti na področju psihoterapije. Naša ekipa izkušenih predavateljev in mentorjev vas bo vodila skozi program in vam nudila podporo na vaši izobraževalni poti.

Več informacij na povezavi


Za več informacij o vpisu in programu nas kontaktirajte na referat@sfu-ljubljana.si ali nas pokličite na 01 425 44 33.