Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 08. 02. 2023

Poletni TABOR SAMOSTOJNOSTI IN POVEZANOSTI za otroke in mladostnike - 9. - 22. julija 2023 (SFU Ljubljana in Zavod Neva)

taborni prostor
Jul 9
9. 7. 2023 at 9:00
Reka

Zavoda Neva za razvoj otrok in mladostnikov in SFU Ljubljana bosta tudi v letu 2023 združila moči in strokovno znanje ter že tretjič zapored organizirala poletni tabor za otroke in mladostnike - Tabor Samostojnosti in povezanosti. Tabor bo potekal od 9. - 22. julija 2023 na lokaciji ob reki Idrijci.

 

Namen in cilj tabora

Namen naših taborov je razvijanje prirojene težnje po odnosih, po povezovanju in hkrati po samostojnosti, po samoti in hkrati vključenosti v skupino. Otroci naj bi se učili o skupinskih pravilih in normah, ki omogočajo ustvarjalno sožitje. Razvijali naj bi svoje sposobnosti, vire, kompetence, frustracijsko toleranco, čustveno in hkrati socialno inteligenco z občutkom družbene odgovornosti. Tabora se bo udeležilo okoli 30 otrok in mladostnikov.

 

O organizatorjih

Vodstveni strokovni tim tudi letos sestavljajo razni strokovnjaki, psihoterapevti, socialni delavci, psihologi in psihiatri ter seveda naravoljubci. Med prostovoljci prevladujejo študenti/ke psihoterapije in psihologije SFU Ljubljana, k sodelovanju pa smo povabili tudi študente Fakultete za Socialno delo Univerze v Ljubljani.

Ljubljanska podružnica Univerze Sigmunda Freuda (SFU Ljubljanaponuja programe izobraževanja iz psihoterapije otrok in mladostnikov in ambulantno psihoterapevtsko, psihološko, psihiatrično in socialnodelavsko pomoč za otroke, mladostnike in njihove starše. 

Vizija Zavoda Neva je pomagati otrokom, mladostnikom in družinam, ki so se znašli v različnih življenjskih situacijah v obliki individualne in skupinske psihoterapije, programa za spodbujanje čustvene inteligence otrok in mladostnikov, delavnic in seminarjev za učitelje, starše in otroke/mladostnike. Pod okriljem Zavoda Neva so sedem let potekali poletni tabori za otroke in mladostnike. 

 

Prijave in dodatne informacije

PRIJAVE SO ZAPRTE.

 

Za več informacij lahko kontaktirate:

Irena Kuntarič Žibert (starešina), zibert.irena@gmail.com, 040 601 977

Jasna Možina (taborovodja), jasna.mozina@tutanota.com, 041 928 984

 

!! Še več informacij o taboru najdete na povezavi. !!