Zapri meni
Kategorija:
Fakultetni študij
Objavljeno: 24. 01. 2024

INFORMATIVNI DNEVI SFU LJUBLJANA

Informativni dan
Feb 16
Od 16. 2. 2024, 9:00 Do 17. 2. 2024, 12:30
SFU Ljubljana in ZOOM

Študij Psihologije, študij Psihoterapevtske znanosti? 

Vabljeni, da se nam pridružite na INFORMATIVNEM DNEVU na naši univerzi v petek, 16. 2. 2024 v živo na SFU Ljubljana in v soboto, 17. 2. 2024 on-line. 

Na informativnem dnevu boste spoznali študij in študijska programa, ki jih SFU Ljubljana ponuja. Obenem boste imeli  priložnost odkriti prednosti in možnosti študija pri nas, zaposlitvene možnosti po končanem študiju, možnosti mednarodnih izmenjav in še mnogo več. Na informativnem dnevu bodo sodelovali tudi študentje, ki vam bodo podali odgovore na vsa vprašanja o študiju. Zberite čim več vprašanj o študiju in jih prinesite s seboj, mi pa vam bomo podali vse odgovore.

PETEK, 16. februar 2024, v živo, predavalnica P7, SFU Ljubljana, Trubarjeva cesta 65, Ljubljana 

- 9.00 in 15.00 - študijski program PSIHOLOGIJA 

- 11.00 in 17.00 - študijski program PSIHOTERAPEVTSKA ZNANOST 

SOBOTA, 17. februar 2024, on-line preko ZOOM-a

- 9.00 - študijski program PSIHOLOGIJA, prijava na informativni dan>>TUKAJ. 

- 11.00 - študijski program PSIHOTERAPEVTSKA ZNANOST; prijava na informativni dan>>TUKAJ.

Vabljeni, da si ogledate študijska programa, ki vam jih ponujamo: 

Prvi prijavni rok je odprt med 15. 1. in 31. 3. 2024, vse informacije o vpisnem postopku in prijavnico za študij najdete tukaj.

Odgovore na pogosta vprašanja za študij PSIHOLOGIJE najdete tukaj, za študij PSIHOTERAPEVTSKE ZNANOSTI pa tukaj

****

Kratka predstavitev študijskih programov:

PSIHOLOGIJA – je študij namenjen vsem tistim, ki imajo radi vseživljenjsko učenje, raziskovanje, delo z ljudmi, reševanje problemov in vedno nove izzive. Delo psihologa je raznoliko, pogosto timsko, poklic pa omogoča tudi neprenehen osebnostni razvoj, predvsem v smeri potrpežljivosti, samozavedanja, empatije in etičnosti. Program je sodoben in odgovarja na aktualne potrebe družbe ter posameznika v njej. Tekom študija se povezujeta teorija in praksa.

PSIHOTERAPEVTSKA ZNANOST – je študij, kjer se prepletajo teorija, praksa in delo na sebi - prav zadnje je ena izmed težjih in hkrati bolj izpopolnjujočih plati študija. Ob upoštevanju meril Svetovne zdravstvene organizacije, da bi na tisoč prebivalcev potrebovali enega psihoterapevta, Slovenija še vedno močno zaostaja za evropskimi državami. Velike potrebe po izobraženem kadru psihoterapevtov slednjega nedvomno uvrščajo med poklice prihodnosti.

Veselimo se srečanja z vami! 

* Fotografiranje dogodka: Obveščamo vas, da bo informativni dan v živo fotografiran. Nastali posnetki bodo objavljeni na spletni strani in družbenih omrežjih SFU Ljubljana za nadaljnje promocijske namene organizatorja.