Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 23. 12. 2021

Slovesnost ob podelitvi nazivov in diplom na SFU Ljubljana v letu 2021

SFU diplome

Slavnostni dogodek letošnje podelitve diplom je potekal v ponedeljek 20.12.2021.

Podelitev smo izvedli hibridno - del študentov se nam je priključil v živo, del pa nas je spremljal od doma. 

Na podelitvi so diplomante in njihove bližnje nagovorili direktor SFU Ljubljana, mag. Miran Možina, dekanica Fakultete za Psihoterapevtsko znanost SFU, univ. prof. dr. Jutta Fiegl, prorektorica in dekanica fakultete za PST na SFU Dunaj, doc. dr. Anja Štrukelj Kozina vodja študijskih programov psihoterapije na SFU Ljubljana, univ. assis. dr. Dominik Mihalits prorektor mednarodnih odnosov na fakulteti za psihologijo in doc. dr. Andreja Poljanec vodja študijskega programa Psihologije.

Študenti so prejeli certifikate za dokončan enoletni program Psihoterapevtske propedevtike, specialistične diplome Geštalt in Psihoanalitične psihoterapije. Podelili smo lepo število bakalavreat diplom Psihoterapevtske znanosti in prvi dve diplomi na bakalavreatu Psihologije, česar smo še posebno veseli. 

Podelitev je popestril pevski zbor SFU Ljubljana Iskrice, namesto pogostitve pa sta s "hrano za dušo" poskrbela Vid in Peter iz Iglu teatra. 

Hvala vsem, ki ste za nami delili ta poseben dogodek. 

Ponovne čestitke vsem diplomantom in diplomantkam ob njihovem dosežku! Veseli nas, da smo bili del vaše poti in vam želimo veliko uspehov na vaši poklicni poti. 

Ekipa SFU Ljubljana