Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 15. 06. 2021

Razvijanje osebne agilnost z Janom Kovačičem - oglejte si zanimivi video

naslovnica

»Psihologija za vsakogar« je naslov mesečnih tematskih večerov s psihologi.

Psihologija na zelo različne načine posega na mnoga področja našega življenja, včasih bolj, včasih manj zavedno. Danes prav vsak dan stremimo k vedno večji učinkovitosti, višjim ciljem, hitrejšemu uvajanju sprememb in vedno večji prilagodljivosti. Mnogi zaposleni so tako tudi v resnici postali bolj uspešni na delovnem mestu, pa vendar dostikrat za drago ceno izčrpanosti ali celo izgorelosti in drugih stisk.

Na večeru »Psihologije za vsakogar« 8. 6. 2021 smo si skupaj s predavateljem Janom Kovačičemuniv. dipl. psih., EMCC coach, specializant orgTA in PTA,  ogledali kaj je osebna agilnost in kako jo razvijemo, da bi lahko bolje obvladovali negativni stres na delovnem mestu in postajali bolj agilni.

Prepričani smo, da ste se z besedo agilnost že srečali, če ste zaposleni na področju informacijskih tehnologij ali v kateri izmed korporacij. Delovne organizacije so z agilnimi metodami dosegle pomembno zmanjšanje stroškov in večjo učinkovitost, čas pa je, da se tudi sodelavci naučimo preprostih tehnik osebne agilnosti za lažje obvladovanje hitrega tempa življenja.

Na večeru je bi predstavljen vodeo (glej spodaj), nadaljevali pa smo z diskusijo in odgovarjali na vprašanja:

Kaj je osebna agilnost in kako vam lahko koristi pri delu in širše v življenju?

Kako bolje obvladovati stres povezan s hitrim tempom dela in življenja?

Kako lahko s preprostimi vedenji poskrbite za preventivo pred izčrpanostjo in izgorelostjo?

 

Vabljeni k ogledu informativnega videa o osebni agilnost in vabljeni tudi na prihodnje dogodke »Psihologije za vsakogar«.