Kategorija:
Ambulanta
Objavljeno: 19. 11. 2020

Psihološka svetovalnica - novi projekt SFU Ljubljana!

miza

Prišel je čas, ko vam lahko z veseljem predstavimo projekt Psihološka svetovalnica.

Na otvoritvi 3. 12. 2020 so bili z nami direktor podružnice mag. Miran Možina, vodja študija Psihologije in doc. dr. Andreja Poljanec, doc. dr. Emil Benedik, klinični psiholog, asist. dr. Sabina Đuvelek s področja coaching psihologije ter študent Psihologije Urban Braune.

 

***

 

OPIS PROJEKTA

 

Psihološka svetovalnica je pilotski razvojni projekt, ki je nastal v sodelovanju strokovnjakov SFU Ljubljana z zunanjimi strokovnjaki psihologi.

Njegov namen je širjenje psiholoških storitev, povezovanje prakse s študijem Psihologije, razvoj psihologije kom stroke ter prostovoljstvo. Povezuje strokovnjake različnih področij ter tako lahko odgovarja na različne potrebe posameznikov in organizacij.

Sega na področje psihološke in klinične diagnostike, svetovanja v osebnih, partnerskih in družinskih stiskah, individualnega coachinga  in coachinga organizacijam, psihoedukacije različnim populacijam ljudi ter razvijanju študentskih in strokovnih projektov.

Projekt odgovarja tudi na potrebe Psihoterapevtske ambulante SFU Ljubljana razširjanjem mreže strokovnjakov za kar najbolj celostno obravnavo odraslih, mladostnikov in otrok.

V projektu sodeluje pet izkušenih psihologov z različnih področij dela.

Projekt se izvaja v prostorih SFU Ljubljana. 

 

Kontakt: projekt.psiholoska.svetovalnica@gmail.com // +38641 718 110

Natančneje o projektu Psihološka svetovalnica preberite na uradni spletni strani projekta.

Obiščite tudi novo stran Psihološke svetovalnice na Facebooku.