Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 18. 08. 2021

Psihoedukacija in supervizija za vzgojno-izobraževalne ustanove

otroci

Vsaka vzgojno-izobraževalna ustanova predstavlja učno okolje, ki ima za posameznika poseben osebnostno-razvojni pomen. Učence opremi z znanjem, psihosocialnimi in čustvenimi kompetencami, veščinami in močmi, ki so temelj za stabilno in trajno duševno blagostanje. Njen namen je, da deluje čim bolj spodbudno. Vsak posameznik, ki je del izobraževalne ustanove je vreden in pomemben člen pri celoti. Na Univerzi Sigmunda Freuda Dunaj – podružnica Ljubljana se zavedamo, da je krepitev in poznavanje razvojnih, čustvenih, odnosnih ter nevroloških vidikov poučevanja pomembno, saj vas kot strokovnjake opolnomoči pri pedagoškem delu.

V ta namen strokovni tim Univerze Sigmunda Freuda Dunaj - podružnica Ljubljana za vzgojno-izobraževalne ustanove ponuja edinstven nabor predavanj in delavnic. Vabimo vas, da si ogledate brošuro z vsemi informacijami. Izbirate lahko med pestrimi vsebinskimi predlogi, ki jih prilagodimo vašim željam in potrebam. Izkušeni strokovnjaki pa nudijo tudi supervizijo tako individualno kot skupinsko.

Svojo prijavo za sodelovanje lahko oddate prek prijavnega obrazca na povezavi. Na podlagi izpolnjene prijave vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.

 

Naslovna fotografija: klimkinPixabay