Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 29. 11. 2021

Projekt To sem jaz

To sem jaz

Odgovarjanje na vprašanja mladostnikov 

Na SFU Ljubljana začenjamo sodelovanje s spletno svetovalnico Tosemjaz, ki deluje v sklopu NIJZ in je usmerjena je v krepitev duševnega zdravja in psihične odpornosti mladih.

To je priložnost, da naša pomoč doseže več posameznikov različnih starostnih skupin, študenti pa lahko pridobite nove bogate izkušnje, kompetence in znanja. Za prostovoljce bo za ta namen ustvarjena supervizijska skupina pod vodstvom doc. dr. Anje Štrukelj Kozina. 

To je dragocena priložnost za vse, ki vas zanima spletno svetovanje in bi želeli razvijati raznolike veščine, ki omogočajo, da s pomočjo pisane besede opolnomočimo mlade ter jim nudimo oporo v obremenjujočih situacijah. Odgovarjali bi na eno vprašanje tedensko. Pod te odgovore se bi podpisali s svojim imenom in priimkom ter strokovnimi nazivi, tako da vam to lahko služi kot dobra promocija ali odskočna deska za nadaljnjo strokovno delo. Pogoj za sodelovanje je zaključena prva bolonjska stopnja študija psihoterapevtske znanosti, psihologije, socialnega dela ali drugih sorodnih smeri.

Ker želimo omogočiti kakovostno in poglobljeno delo v majhni skupini, bo izbrano največ 5 prostovoljcev.

Vse, ki bi vas tovrstno delo zanimalo, prosimo, da se javite sodelavki Špeli Verbnik (spela.verbnik@sfu-ljubljana.si).