Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 11. 07. 2023

Poletno branje (1. del)

Poletno branje

Poletje je odličen čas za sprostitev, uživanje v soncu in tudi za delo na sebi ter izboljšanje partnerskih vezi. V naši knjižnici smo pripravili posebno izbiro knjig, ki vam bodo pomagale na tej poti. Predstavljamo vam tri izjemne naslove, ki prinašajo dragocene vpoglede v ljubezen in podpirajo razvoj trdne in povezane partnerske veze.

 

"Samo ljubezen ni dovolj" - Aaron T. Beck


Rožnata očala zaljubljenosti sčasoma zbledijo, zato je ključno, da se za ohranitev lepega, razumevajočega in toplega odnosa malce potrudimo. V tej knjigi dr. Aaron T. Beck zbere značilne primere iz svoje svetovalne prakse in raziskuje vplive, ki zameglijo pogled partnerjem. Preko dialogov, vprašalnikov in praktičnih nasvetov ponuja vpogled v negativno mišljenje, napačne interpretacije in nesporazume, ter svetuje, kako se ubraniti njihovim vplivom.

 

"Ker ima ljubezen smisel" - Sue Johnson


Ta knjiga avtorice Sue Johnson je namenjena vzpostavljanju globlje čustveno-intimne vezi med pari. Raziskuje različne vidike partnerskih odnosov ter prinaša nova spoznanja in znanje, ki bodo koristili tako partnerjem kot tudi terapevtom. V knjigi boste našli praktične nasvete za gradnjo trdnega temelja ljubezni ter učinkovite strategije za ohranjanje čustvene povezanosti s partnerjem.

 

"Močno me objemi" - Sue Johnson


Če se počutite, da niste več povezani s partnerjem in bi radi drastično izboljšali vajin odnos, je ta knjiga prava izbira. Avtorica Sue Johnson vam predstavlja revolucionaren pogled na ljubezen in vam razkriva enega najbolj uspešnih pristopov v partnerski terapiji - EFT (v čustva osredotočena terapija). Knjiga vam bo pomagala razumeti, zakaj se povezanost zmanjšuje, ter vam nudila praktične smernice za obnovo in okrepitev ljubezenske vezi.

Vabimo vas, da si v naši knjižnici izposodite knjige in izkoristite poletje za delo na sebi ter izboljšanje partnerske veze.

Naj bo poletje čas za negovanje ljubezni in rasti v partnerskem odnosu!