Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 28. 10. 2021

Brezplačno usposabljanje za svetovanje po telefonu

sadfghj

Psihološka svetovalnica v sodelovanju s SFU Ljubljana ponuja študentom psihologije in psihoterapije priložnost prostovoljnega dela na področju svetovanja po telefonu.

Z namenom, da bi že med študijem pridobivali izkušnje in razvijali čut za sočloveka vas vabimo k sodelovanju študente omenjenih dveh smeri, ki vas tovrstno delo zanima in bi z veseljem prisostvovali k dobrobiti slovenske družbe.

Ljudje se pogosto znajdemo v situaciji, ki od nas zahteva spremembo. Spremembe so del življenja, ki nas v določenem obdobju presegajo, obenem pa omogočajo razvoj in rast. Pogosto pa ravno taka obdobja in situacije v nas povzročijo stisko in doživljanje velike skrbi, nemoči in na splošno pretiranega stresa. Stiska se lahko še poveča, če pravočasno ne poiščemo ustrezne podpore. Pogosto pomaga, da se o njej pogovorimo s svojci, partnerjem ali prijatelji, včasih pa se je dobro obrniti na strokovno pomoč. Ta korak zahteva veliko poguma in iskrenosti, a le aktiven pristop k stiski pripomore k razbremenitvi le-te.

Telefon v čustveni stiski »Prisluhnem ti« bo namenjen vsem: otrokom, mladostnikom, študentom, odraslim posameznikom in starejšim. Vsi sodelujoči boste za tovrstno prostovoljno delo ustrezno usposobljeni. Vključeni boste v reden proces supervizije s strani psihologov in psihoterapevtov, kar vam bo omogočilo strokovni in osebnostni razvoj ter razbremenitev določenih vsebin.

Izvajalci strokovnega usposabljanja: Kogovšek Brane, prof. defektologije, psihoterapevt, supervizor, mag. Miran Možina, dr.med.spec. psihiater, psihoterapevt in supervizor, doc. dr. Anja Štrukelj Kozina, integrativna psihoterapevtka, supervizorka, doc. dr. Andreja Poljanec, spec. zakonske in družinske terapije, supervizorka, Anja Grilc, univ. dipl. socialna delavka, izpopolnjevanje ZDT, Mia Roje Đapič, mag.psih.

Do več informacij dostopite na povezavi: https://psiholoskasvetovalnica.si/brezplacno-usposabljanje-za-svetovanje-po-telefonu-prisluhnem-ti/