Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 05. 12. 2017

SFU na 10. Informativi

logo informativa
Jan 26
26. 1. 2018 at 9:00
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

V petek 26.1.2018 in soboto 27.1.2018 se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvila 10. Informativa - Sejem izobraževanja in poklicev.

Na sejmu boste lahko tudi letos vsak dan, od 9.00 do 18.00 ure, obiskali stojnico SFU Ljubljana, kjer vam bomo z ekipo SFU z veseljem predstavili študijske programe in druge aktivnosti, ki jih izvaja SFU Ljubljana. Študente SFU boste lahko povprašali o njihovi osebni izkušnji študija na SFU Ljubljana ali pa le poklepetali o kakšni zanimivi temi s področja psihoterapije. 

 

Na kratko o Informativi

Informativa enkrat na leto, pred informativnimi dnevi, na enem mestu ponuja pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini - od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.

Hkrati obiskovalcem ponuja informacije o poklicih in druge pomembne informacije, povezane z izobraževanjem. Od tega, kateri poklici obetajo, kje in kako pridobiti štipendijo, kako urediti bivanje v času šolanja, katera podjetja nudijo prakse in katera (prve) zaposlitve, kako študirati ali se zaposliti v tujini ipd.

Vstop na dogodek je brezplačen.

Več...