Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 09. 10. 2023

SFU Ljubljana na sejmu Narava-zdravje

Sejem Narava -zdravje oktober 2023
okt 19
Od 19. 10. 2023, 9:00 Do 21. 10. 2023, 19:00
Gospodarsko razstavišče

Z veseljem sporočamo, da se bo SFU Ljubljana predstavil na sejmu Narava Zdravje, ki bo potekal od 19. do 21. oktobra 2023 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Obiščite nas v dvorani Kupola, kjer nas boste lahko našli na  stojnici, polni zanimivosti in informacij o našem delu.

Na sejmu se bosta predstavili Ambulanta SFU Ljubljana in Psihološka svetovalnica.

Ambulanta SFU - predstavitev širokega spektra psihoterapevtskih storitev, ki jih nudimo. V okviru Psihoterapevtske ambulante izvajamo psihoterapijo različnih modalitet pod strokovnim vodstvom. Še posebej smo ponosni na našo Ambulanto za otroke in mladostnike, kjer nudimo pomoč mladim in njihovim staršem.

Psihološka svetovalnica -  predstavitev psiholoških storitev, ki jih nudimo. V  svetovalnici delujejo izkušeni psihologi in psihoterapevti, ki svetujejo pri partnerskih in družinskih stiskah, ponujajo možnost individualnega coachinga ali coachinga organizacijam, izvajajo psihoedukacijo za različne populacije, ipd.

? Posebno predavanje na sejmu: V sklopu programa "Pozitivna psihologija za boljše življenje" vas vabimo na 4. Šolo za starše, kjer bo dr. Andreja Poljanec delila svoje dragoceno znanje. Njeno predavanje z naslovom "Ohranjanje mladostnika v svetu živih odnosov" bo potekalo v četrtek, 19. oktobra 2023, ob 18. uri na Gospodarskem razstavišču (sejemski oder Kupola).

Predavanje_dr.AndrejaPoljanec

Zakaj obiskati SFU Ljubljana na sejmu:

  • Izvedite več o našem delovanju in ponudbi storitev
  • Strokovno svetovanje s strani naših zaposlenih
  • Predavanje dr. Andreje Poljanec 

Pridružite se nam na sejmu Narava Zdravje in odkrijte poti do boljšega duševnega zdravja in življenjskega zadovoljstva

Lepo vabljeni!