Zapri meni
Kategorija:
Fakultetni študij
Objavljeno: 09. 06. 2020

Psihologija za vsakogar:Čas počitnic in dopustov je tudi čas za odnose

Mama in sin
Jun 18
18. 6. 2020 at 20:00
SFU Ljubljana, predavalnica 7

Znanost vedno znova dokazuje, da so čustveno bogati odnosi ključni za kvalitetno in srečno življenje. Čas počitnic in dopustov je tudi čas za odnose. Kako naj jih živimo, da bomo lahko proti koncu poletja zadovoljni in ponosni nase?

O tem bomo spregovorili z izr. prof. dr. Katarino Kompan Erzar, psihologinjo in psihoterapevtko, zaposleno na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Sigmunda Freuda ter na Teološki fakulteti. Svoje raziskovanje in življenje posveča predvsem zdravim in rahločutnim odnosom.

Večer bo moderirala dr. Andreja Poljanec, sicer vodja študija Psihologije na Fakulteti Sigmunda Freuda.

 

PRIJAVE:

Število prostih mest je omejeno, prijave pa zbiramo do najkasneje 17.6.2020 oz. do zapolnitve prostih mest na povezavi: https://forms.gle/EaS5CwLYALkUNKrp9

 

»Psihologija za vsakogar« je sklop tematskih večerov in po novem tudi video prispevkov s psihologi, ki jih organizira SFU Ljubljana.

Psihologija na zelo različne načine posega na mnoga področja našega življenja, včasih bolj včasih manj zavedno. Zato je z nami vsakič strokovnjak, ki nam na poljudno-strokoven način približa vedo, ki se tiče prav vsakogar izmed nas!

 

 

 

 

 

Vir foto: Image by Марина ВельможкоPixabay