Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 12. 05. 2021

Psihologija za vsakogar: Razvijanje osebne agilnosti z Janom Kovačičem

Jan Kovačič
Jun 8
8. 6. 2021 at 20:00
Online

Danes prav vsak dan stremimo k vedno večji učinkovitosti, višjim ciljem, hitrejšemu uvajanju sprememb in vedno večji prilagodljivosti. Mnogi zaposleni so tako tudi v resnici postali bolj uspešni na delovnem mestu, pa vendar dostikrat za drago ceno izčrpanosti ali celo izgorelosti in drugih stisk. Na večeru »Psihologije za vsakogar« si bomo ogledali kaj je osebna agilnosti in kako jo razvijemo, da bi lahko bolje obvladovali negativni stres na delovnem mestu in postajali bolj agilni. Prepričani smo, da ste se z besedo agilnost že srečali, če ste zaposleni na področju informacijskih tehnologij ali v kateri izmed korporacij. Delovne organizacije so z agilnimi metodami dosegle pomembno zmanjšanje stroškov in večjo učinkovitost, čas pa je, da se tudi sodelavci naučimo preprostih tehnik osebne agilnosti za lažje obvladovanje hitrega tempa življenja.

Pridružite se nam in skupaj bomo odgovorili na vprašanja:

  • Kaj je osebna agilnost in kako vam lahko koristi pri delu in širše v življenju?
  • Kako bolje obvladovati stres povezan s hitrim tempom dela in življenja?
  • Kako lahko s preprostimi vedenji poskrbite za preventivo pred izčrpanostjo in izgorelostjo.

»Psihologija za vsakogar« je naslov mesečnih tematskih večerov s psihologi. Psihologija na zelo različne načine posega na mnoga področja našega življenja, včasih bolj, včasih  manj zavedno.
 

Tokratni večer bo prav poseben; premierno vam bomo predstavili »video predavanje« z naslovom Razvijanje osebne agilnosti z Janom Kovačičem, čemur bo sledila diskusija o tem.
 

 

PREDAVATELJ: Jan Kovačič, univ. dipl. psih., EMCC coach, specializant orgTA in PTA
E-pošta: jan@uporabna-psihologija.si


Je idejni vodja ekipe Uporabna psihologija. Organizacijski psiholog, coach in specializant transakcijske analize. Kot izobraževalni trener in coach podpira različne skupine ključnih sodelavcev v slovenskih gospodarskih družbah. Med referencami so družba Heineken, Nova Ljubljanska banka, Odelo Slovenija, Telekom, Zavarovalnica Triglav, Zavarovalnica Vita in mnogi drugi.

 

Dogodek je brezplačen.
 

 

 

PRIJAVA: https://forms.gle/BAMTcbrejs6vBasi8 (do zapolnitve mest oz. do 7.6.2021)

 

Prisrčno vabljeni v našo družbo!