Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 11. 11. 2020

Psihologija za vsakogar: "Moj um. Me ovira ali podpira?"

Sara Isaković
Nov 17
17. 11. 2020 at 18:30
On-line

Kako do večje motivacije, samozavesti ter bolj pozitivne naravnanosti s Saro Isaković


Ste se kdaj vprašali, kako so napeljani naši možgani? Zakaj nam včasih popusti motivacija in zakaj nas tako močno preplavijo negativne misli? Če ja, super! Če ne, pa še bolje :) Naše srečanje bo polno zanimive nevroznanosti in razumevanja, kako se obnaša naš um. To znanje je izredno pomembno, saj je pri optimalnem funkcioniranju naša prva naloga premagati svoje notranje strahove, omejujoče miselne vzorce in neproduktivna čustvena stanja. Na meniju bo veliko zanimivih orodij, kako aktivirati fokus, odločnost ter produktivnost, še posebej danes v času koronavirusa, ko so izzivi še toliko večji. Skočili bomo predvsem v praktične vode, se osvežili s kapljicami motivacije ter samozavesti in se malo večkrat vprašali, "ali me moj um, na poti do mojih ciljev ter dobrega počutja, ovira ali podpira?" 

Sara Isaković je najuspešnejša slovenska plavalka, dobitnica srebrne olimpijske kolajne. Poleg športa je danes svoje poslanstvo našla v raziskovanju delovanja možganov in psihologije zmogljivosti (performance). Po končani diplomi z univerze Berkeley in magisterija v San Diegu se je Sara začela ukvarjati z mladimi športniki, piloti in poslovneži in jim pomaga izvesti optimalen nastop v stresnih situacijah. 

Dogodek je brezplačen in bo potekal on-line.

Prijave: https://forms.gle/trMjPvGuTdWeexbW9 do 16. 11. 2020 oz. zapolnitve prostih mest.

 

»Psihologija za vsakogar«

je naslov mesečnih tematskih večerov s psihologi.

Psihologija na zelo različne načine posega na mnoga področja našega življenja, včasih bolj včasih pa manj zavedno. Zato bo z nami vsakič strokovnjak, ki nam bo na poljudno-strokoven način približal vedo, ki se tiče prav vsakogar izmed nas!

Prisrčno vabljeni v našo družbo!