Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 24. 01. 2024

Psihologija za vsakogar - Komunikacija z mladostniki na prehodu v odraslost

Psihologija za vsakogar
Jan 30
30. 1. 2024 at 17:00
SFU Ljubljana

OBVESTILO* zaradi premajhnega števila udeležencev dogodek odpade. Izvedbo delavnice načrtujemo v mesecu marcu/aprilu 2024. 

Vprašanje, kako komunicirati s svojim najstnikom, se poraja mnogim staršem. Navsezadnje niso več otroci, niso pa še povsem odrasli. Če si želite pridobiti nova znanja iz tega področja, ozavestiti svojo lastno starševsko vlogo, se nam pridružite v torek 30. 1. 2024 ob 17.00 uri na SFU Ljubljana, Trubarjeva cesta 65, v predavalnici 7. 

Delavnico bosta vodila študenta Oskar Pirc Kolar in Ana Frantar pod mentorstvom Jana Kovačiča pri predmetu Moderiranje.

Interaktivna delavnica s starši na temo komunikacije z mladostniki na prehodu v odraslost se poglablja v kompleksnost komunikacije v ključnih mladostniških letih. Delavnica vas bo odrinila od običajnih in ne vedno efektivnih stereotipov in predstavila komunikacijo z mladostniki kot kreativen proces. 

Raziskovali bomo izzive vzgoje mladostnikov, pri čemer bomo postavili v ospredje obnašanje staršev v tem obdobju. 

Prek interaktivnih vaj bomo razvijali produktivne načine reševanja konfliktov, razširili naše razumevanje o čustvenem stanju mladostnika in obravnavali teme, ki bodo pripomogle h krepitvi medsebojnih odnosov in preprečevanju morebitnih nesoglasji z otroki, jim znali omogočati samostojno odločanje in rast.  

Zaradi interaktivne izvedbe predavanja je število mest omejeno, vašo prijavo oddate TUKAJ

* Fotografiranje dogodka: Obveščamo vas, da bo dogodek fotografiran. Nastali posnetki bodo objavljeni na spletni strani in družbenih omrežjih SFU Ljubljana za nadaljnje promocijske namene organizatorja.