Zapri meni
Kategorija:
Propedevtika
Objavljeno: 15. 04. 2024

ONLINE INFORMATIVNI DAN - Psihoterapevtska propedevtika in specialistični študij psihoterapije

Online informativni dan
Apr 23
23. 4. 2024 at 17:00
ZOOM

Vabljeni, da se nam pridružite na online informativnem dnevu za Psihoterapevtsko propedevtiko in Specialistični študij psihoterapije, ki bo potekal v torek, 23. aprila 2024 ob 17.00 preko Zoom-a. 

Psihoterapevtska propedevtika predstavlja odličen uvod v specialistične študije psihoterapije. Program obsega temeljno izobraževanje iz psihoterapije, ki študente pripravi na nadaljnje specialistično usposabljanje v okviru izbranega psihoterapevtskega pristopa. Po zaključku tega programa imate možnost nadaljevati študij na SFU Ljubljana ali se vključiti v druge terapevtske šole. Poleg tega pridobljena znanja lahko koristno uporabite tudi na drugih področjih, kot je socialno delo ali prostovoljno delo v podpori ljudem v stiski. Več informacij o programu TUKAJ.

Specialistični študij na SFU Ljubljana poteka kot samostojni študij, v primeru, da ima študent že zaključeno katerokoli drugo fakultetno izobrazbo. Pogoj za vpis v specialistični študij, je tudi opravljen 1-letni študij Psihoterapevtske propedevtike oz. vpis v diferencialni program Psihoterapevtske propedevtike. Več informacij o programu TUKAJ.

Kaj boste izvedeli na informativnem dnevu?
- Podrobne informacije o programu Psihoterapevtska propedevtika
- Možnosti nadaljnjega študija na specialističnem študiju in kratka predstavitev specialističnih pristopov (podrobne opise pristopov in datume predstavitvenih delavnic najdete tukaj
- Priložnost postaviti vprašanja in dobiti odgovore.

Prijavnico na informativni dan najdete tukaj.