Zapri meni
Kategorija:
SFU Ljubljana
Objavljeno: 14. 05. 2021

Bralne urice - brezplačna delavnica za otroke

knjige in lutke živali
Maj 26
26. 5. 2021 at 16:30
SFU Ljubljana, Trubarjeva cesta 65, 1000 Ljubljana

Pred poletjem začenjamo v okviru projekta Igralni Brlog s sklopom delavnic za otroke - in prve na vrsti so bralne urice. 

Dobimo se v živo, na sedežu SFU Ljubljana, 26. maja 2021.

Brali bomo iz zbirke terapevtskih pravljic - Življenje v gozdu (avtorice Deni Kragelj).  Starši boste lahko za okvirno uro in pol lahko pustili otroke v prijetni družbi knjig in Maje Kvartič, vodje skupinice Igralni brlog (več o Maji na strani Igralnega brloga) in pomočnika, študenta SFU Ljubljana.

 

Pravljice so že od nekdaj pripomoček, ki pomagajo otrokom pri predelovanju čustev, pri razumevanju svoje ali tuje življenjske situacije, pa tudi pri kognitivnem in čustvenem razvoju, pri razvijanju življenjskih in socialnih kompetenc, domišljije, empatije, kreativnega mišljenja in še več.

Otroci bodo tako imeli priložnost poslušati zanimive zgodbe, preko katerih se bodo lahko vživeli v različne pravljične junake in se povezali z notranjimi viri moči za reševanje sprememb ter novih izzivov.   

 

Kdo: otroci do 9. leta starosti  

Kdaj: 26. maj 2021, 16.30 - 18.00 

Kje: Trubarjeva cesta 65, 1000 Ljubljana (prostori SFU Ljubljana) 

Prijave in plačilo: Prijave niso potrebne. Prva delavnica v sklopu terapevtskih pravljic je brezplačna, s prostovoljnimi prispevki. 

 

Se že veselimo vaše družbe in spoznavanja življenja v gozdu (pa še česa!) skozi branje!
 

 

 

Fotografija: cottonbro,  Pexels