Close Menu

Napovedujemo

Dobrodošli na strani, kjer lahko najdete vse aktualne izobraževalne programe, na katere se  lahko prijavite. Ta izobraževanja izvajamo v sklopu SFU Ljubljana in Psihološke svetovalnice. Ponujamo vam raznolike tečaje, delavnice in seminarje, ki so namenjeni poglabljanju znanja na področju psihoterapije in psihologije. 

Če želite biti med prvimi obveščeni o novih predavanjih in izobraževanjih, vas vabimo, da se prijavite na naše e-novice. Tako boste vedno pravočasno obveščeni o odprtih prijavah na izobraževanja in dogodkih, ki jih organiziramo na SFU Ljubljana. 

Prijava na Novičnik SFU Ljubljana.

Oktober 2024 - Enoletno izobraževanje Svetovalno in psihoterapevtsko delo z otroki in mladostniki I: Otrok in mladostnik skozi prizmo odnosov

Enoletno izobraževanje Svetovalno in psihoterapevtsko delo z otroki in mladostniki I: Otrok in mladostnik skozi prizmo odnosov

termin: oktober 2024 - junij 2025

Že enajsto leto zapored na SFU Ljubljana organiziramo izobraževanje na temo svetovalnega in psihoterapevtskega dela z otroki in mladostniki, ki med udeleženci vsako leto naleti na izjemno pozitiven odziv.

Program je zanimiv in raznovrsten ter ponuja različne vpoglede v obravnavano tematiko. Namenjen je dodatnemu pridobivanju specialnih znanj za delo z otroki in mladostniki, zato se programa udeležijo v večini osebe, ki so na tem področju že aktivne – delajo v šoli, svetovalnih službah, v nevladnih organizacijah, osebe, ki se ukvarjajo z mladimi in svetovanjem, ipd. Izobraževanja pa se udeležijo tudi osebe, ki nimajo osnovne izobrazbe iz tega področja,  a si vsebine želi poslušati zaradi svojega osebnega razvoja.

Več informacij o izobraževanju>>TUKAJ.

Oktober 2024 -Enoletno izobraževanje Svetovalno in psihoterapevtsko delo z otroki in mladostniki II: Pomoč otroku in mladostniku skozi čustvene viharje

Enoletno izobraževanje Svetovalno in psihoterapevtsko delo z otroki in mladostniki II: Pomoč otroku in mladostniku skozi čustvene viharje

termin: oktober 2024 - junij 2025

Izobraževanje smo zasnovali na podlagi večletnih izkušenj. Pri izobraževanju sodelujejo strokovnjaki različnih profilov - psihoterapevti, psihologi, psihiatri, zdravniki in socialni delavci. Delo na izobraževanjih je osnovano na dinamičnem prepletanju znanj in prakse s strani predavatelja, kot tudi na reševanju primerov s strani udeležencev. Več o vsebini izobraževanja si lahko preberete v opisu programov.

Že četrto leto ponujamo izobraževanje s poglobljenim znanjem in tehnikami, ki jih skozi izkustvene delavnice, oblikovane na podlagi realnih potreb, vodijo vrhunski strokovnjaki na različnih področjih. S tem želimo podpreti strokovne delavce s teoretičnimi in praktičnimi vsebinami za preventivno delovanje ter pomoč otrokom in mladostnikom v stiski. Z izobraževanjem bodo udeleženci pridobili konkretna znanja in veščine s področja svetovanja in psihoterapije, ki jih bodo lahko uporabili neposredno pri svojem delu za celostno podporo otrokom in mladostnikom ter njihovim družinam.

Več informacij o izobraževanju>>TUKAJ

November 2024 - Intenzivni psihoedukacijski seminar – Coaching veščine

Intenzivni psihoedukacijski seminar – Coaching veščine

Termin: 22. in 29. november 2024

Predavateljica: Asist. dr. Sabina Đuvelek, asistentka na Univerzi Sigmunda Freuda Dunaj – podružnica Ljubljana in nosilka predmeta Organizacijski laboratorij.

Nenehno povečevanje zahtev okolja predstavlja za posameznika tako izziv lastnega razvoja, kakor tudi vsakodnevne težave in stiske. Breme vkleščenosti med lastne zmogljivosti in pričakovanje delovnega ter zasebnega okolja je bistveno lažje prenašati, če imate “na rešitve usmerjeno” miselnost in ustrezne veščine – coaching veščine.

Prav to je namen psihoedukacijskega programa Coaching veščine.

Več informacij o seminarju>>TUKAJ.