Informativni dnevi

 

POROČILO S POSVETA O NORMATIVNI UREDITVI PSIHOTERAPIJE 


V polni dvorani Državnega sveta je potekala javna okrogla miza o nujni zakonski ureditvi področja psihoterapije in psihosocialnega svetovanja v naši državi. Rdeča nit vseh razpravljavcev je bila ugotovitev o nujnosti samostojnega zakona o psihoterapevtski dejavnosti, ki bo celovito urejal to področje in ki bo psihoterapijo definiral kot samostojen poklic in akademsko znanstveno disciplino. Več si lahko preberete na tej povezavi.

PROGRAM IZOBRAŽEVANJA IZ PSIHOTERAPIJE OTROK IN MLADOSTNIKOV

Vljudno vabljeni v program izobraževanja psihoterapije otrok in mladostnikov, ki bo potekal od oktobra 2016 do junija 2017. Vsebina je usklajena z moduli magistrskega študija psihoterapija otrok in mladostnikov na SFU Ljubljana. Rok za prijave je 3. 10. 2016, zgodnje prijave z 20% popustom do 19. septembra 2016; prijave zbira Brigita Korpar, brigita.korpar@sfu-ljubljana.si, gsm: 051 382 484. Več o progamu si preberite tukaj.

t

O HIPNOTERAPEVTSKIH SPECIALITETAH Z MIRANOM MOŽINO – VABILO NA SERIJO MINI SEMINARJEV

Po uspešnem ciklusu devetih mini seminarjev na temo hipnoterapevtske specialitete v šolskem letu 2015/16, vas vabim na prvo srečanje novega ciklusa, ki bo v torek 11. oktobra od 17. do 21. ure v seminarskem prostoru SFU Ljubljana na Rovšnikovi 2. Nato bomo določili termine in vsebine za preostalih osem srečanj enkrat mesečno do vključno junija 2017. Vse informacije so na voljo na tej povezavi. Vljudno vabljeni.

T

Fakulteta za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani

Nacionalna agencija za kvaliteto v visokem šolstvu Republike Slovenije je 10. maja 2013 akreditirala Fakulteto za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani (SFU). S tem so se uresničila prizadevanja, s katerimi smo začeli leta 2006, tako da je zdaj omogočeno doseganje kompletne akademske psihoterapevtske izobrazbe z možnim vstopom takoj po maturi tudi v Sloveniji (bolj podrobno glej Dolga pot do akreditacije)

Predstavitveni film SFU Ljubljana