Informativni dnevi

 

PROGRAM USPOSABLJANJA IZ SUPERVIZIJE V PSIHOTERAPIJI

Da bi spodbudili razvoj supervizije za različne psihoterapevtske pristope, ki sodelujejo v okviru SFU Ljubljana, in njihov interdisciplinarni dialog, smo aprila 2016 ustanovili Kolegij supervizorjev SFU Ljubljana, v okviru katerega smo izoblikovali program usposabljanja iz supervizije v psihoterapiji, ki bo potekal od septembra 2016 do junija 2018. Več o izobraževanju si lahko ogledate na tej povezavi.

T

VPISNI ROK V ŠTUDIJSKE PROGRAME PSIHOTERAPEVTSKE ZNANOSTI  – 22. 8. 2016

Obveščamo vas, da bomo v študijskem letu 2016/17 vpisovali v fakultetni študij psihoterapevtske znanosti, propedevtiko ter specialistična študija sistemske in vedenjsko kognitivne psihoterapije, ostali programi so že zapolnjeni.

Prijavnice za vpis so na voljo na tej povezavi. Vljudno vabljeni k vpisu.

 

Fakulteta za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani

Nacionalna agencija za kvaliteto v visokem šolstvu Republike Slovenije je 10. maja 2013 akreditirala Fakulteto za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani (SFU). S tem so se uresničila prizadevanja, s katerimi smo začeli leta 2006, tako da je zdaj omogočeno doseganje kompletne akademske psihoterapevtske izobrazbe z možnim vstopom takoj po maturi tudi v Sloveniji (bolj podrobno glej Dolga pot do akreditacije)

Predstavitveni film SFU Ljubljana