Informativni dnevi

 

PROGRAM IZOBRAŽEVANJA IZ PSIHOTERAPIJE OTROK IN MLADOSTNIKOV

Vljudno vabljeni v program izobraževanja psihoterapije otrok in mladostnikov, ki bo potekal od oktobra 2016 do junija 2017. Vsebina je usklajena z moduli magistrskega študija psihoterapija otrok in mladostnikov na SFU Ljubljana. Rok za prijave je 3. 10. 2016, zgodnje prijave z 20% popustom do 19. septembra 2016; prijave zbira Brigita Korpar, brigita.korpar@sfu-ljubljana.si, gsm: 051 382 484. Več o progamu si preberite tukaj.

t

O HIPNOTERAPEVTSKIH SPECIALITETAH Z MIRANOM MOŽINO – VABILO NA SERIJO MINI SEMINARJEV

Po uspešnem ciklusu devetih mini seminarjev na temo hipnoterapevtske specialitete v šolskem letu 2015/16, vas vabim na prvo srečanje novega ciklusa, ki bo v torek 11. oktobra od 17. do 21. ure v seminarskem prostoru SFU Ljubljana na Rovšnikovi 2. Nato bomo določili termine in vsebine za preostalih osem srečanj enkrat mesečno do vključno junija 2017. Vse informacije so na voljo na tej povezavi. Vljudno vabljeni.

 

PROGRAM USPOSABLJANJA IZ SUPERVIZIJE V PSIHOTERAPIJI – Podaljšan rok vpisa do 3. 10. 2016 –

Da bi spodbudili razvoj supervizije za različne psihoterapevtske pristope, ki sodelujejo v okviru SFU Ljubljana, in njihov interdisciplinarni dialog, smo aprila 2016 ustanovili Kolegij supervizorjev SFU Ljubljana, v okviru katerega smo izoblikovali program usposabljanja iz supervizije v psihoterapiji, ki bo potekal od septembra 2016 do junija 2018. Več o izobraževanju si lahko ogledate na tej povezavi.

T

Fakulteta za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani

Nacionalna agencija za kvaliteto v visokem šolstvu Republike Slovenije je 10. maja 2013 akreditirala Fakulteto za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani (SFU). S tem so se uresničila prizadevanja, s katerimi smo začeli leta 2006, tako da je zdaj omogočeno doseganje kompletne akademske psihoterapevtske izobrazbe z možnim vstopom takoj po maturi tudi v Sloveniji (bolj podrobno glej Dolga pot do akreditacije)

Predstavitveni film SFU Ljubljana