Zapri meni

Druga izobraževanja

SFU Ljubljana skozi celotno leto organizira različne oblike izobraževanj, vezane na delo in kompetence psihoterapevtov, psihologov ter sorodnih poklicev, ki pomagajo ljudem v stiski. Večinoma so v ta izobraževanja vključene tako teoretične kot izkustvene vsebine s posameznega področja, spodbuja pa se tudi lastno samo-reflektivno delo udeležencev in vzajemno povezovanje spoznanj iz teorije in prakse.

Naša dodatna izobraževanja so lahko celoletna, večletna ali pa so enkratna oz. organizirana v nekaj srečanjih. Izvajajo jih predavatelji ali zunanji sodelavci SFU Ljubljana, ki so strokovnjaki za svoje področje. Po končanem izobraževanju dobijo slušatelji potrdilo o udeležbi s strani SFU Ljubljana.

 

Več informacij

Če vas katerakoli tema zanima in bi se želeli vključiti ali če želite organizirano izobraževanje glede svojega področja dela, nas lahko za več informacij kontaktirate po e-pošti (mojca.robas@sfu-ljubljana.si).

 

Izobraževanja v okviru Psihološke svetovalnice

V okviru Psihološke svetovalnice letno potekajo različni seminarji in izobraževanja, med drugim npr. seminar ''Z empatijo do telesnega in duševnega zdravja za zdravstvene delavce, vikend oddih za ženske ''Prebujena'', Intenzivni psihoedukacijski seminar – Coaching veščine, seminar za straše in vse zainteresirane ''Vloga odraslih pri razvoju otrokovih možganov'' ter seminarja ''Uglašeno in zavestno starševstvo'' in ''Sledenje telesni inteligenci''.

Izobraževanja in seminarje ter delavnice vodijo strokovnjaki in strokovnjakinje s področja psihologije in psihoterapije.

Več o aktualnih izobraževanjih si lahko preberete na spletni strani Psihološke svetovalnice.