Zapri meni
Kategorija:
Ambulanta
Objavljeno: 21. 02. 2017

NOVOST  v ambulanti SFU Ljubljana: Psihološka obravnava otrok in mladostnikov s svetovanjem staršem

družina

Želite zanesljiv dostop do otroškega psihologa in hitro pomoč brez čakalnih dob?

Pri nas vam je na voljo!

 

Vas skrbijo otrokove čustvene stiske, nezadovoljstvo ali popuščanje v šoli? Ga pestijo nepojasnjene telesne težave, kot je boleč trebušček, glavoboli, ki se v stresnih situacijah še poslabšajo? Ne znate obvladovati njegovih vedenjskih težav?

Razbremenite se in poiščite zanj strokovno pomoč!

 

Vljudno vabljeni v prostore naše ambulante v Ljubljani, kjer s februarjem 2017 uvajamo psihološko obravnavo otrok in mladostnikov ter psihosocialno podporo staršem pri soočanju z razvojnimi in čustveno-vedenjskimi težavami otrok in mladostnikov.

S čustvenimi, vedenjskimi in drugimi težavami se pri otrocih in mladostnikih pogosto srečujemo, jih preprečujemo in uspešno odpravljamo.

Obiščite nas na naslovu Rovšnikova 2, 1000 Ljubljana ali se na svetovanje ali obravnavo naročite po telefonu 051 382 484 (SFU ambulanta) ali e-mailu narocanje@prima-pomoc.si .

 

Veseli bomo vašega zanimanja in obiska.

Podrobnejše informacije

SFU ambulanta uvaja psihološko pomoč mladim in njihovim staršem z namenom večje dostopnosti psihosocialne pomoči in podpore otrokom, mladostnikom in družinam.

Z razširitvijo ponudbe si prizadevamo pomagati otrokom in mladostnikom kot eni najranljivejših populacij pri soočanju z razvojnimi in čustveno-vedenjskimi težavami, hkrati pa delati s starši – jih razbremenjevati, pomagati pri razumevanju otrokovih čustvenih potreb in primanjkljajev, izboljševati medsebojno komunikacijo z njim, jim svetovati o vzgojnih prijemih...Vse to za spodbujanje zdravega odraščanja in osamosvajanja otrok in mladostnikov.

Le pravočasna in hitra obravnava preprečuje razvoj resnejših kliničnih težav in motenj, ki zahtevajo zdravljenje in pogosto tudi medikamentozno obravnavo.

Ambulanta za otroke in mladostnike bo obratovala 2-krat tedensko po predhodnem naročanju – osebno, po telefonu SFU ambulante 051 382 484 ali e-mailu narocanje@prima-pomoc.si

Naš namen je zagotoviti individualizirano obravnavo, prilagojeno otrokovemu razvoju in potrebam staršev, ki bo kakovostna, enostavno dostopna in hitro dosegljiva.

Ponuditi želimo psihološko pomoč brez diagnosticiranja, saj vsak simptom še ne označuje bolezni. Najpogosteje sta namesto zdravljenjapotrebni zgolj strokovna opora in primerna usmeritev.

 

V prizadevanju za mirnejšo vzgojo in odraščanje bom z vami

 

Mag. Ranja Salmič, univ. dipl. psih.

Ljubljana, 26. januar 2017