en
Select language

Povabilo k namenitvi dohodnine

Davčna zakonodaja omogoča fizičnim osebam (zavezanci) razporeditev 0,5% svoje dohodnine v splošno koristen namen. Zavezanci so osebe, ki pričakujejo, da bodo prejeli informativni izračun dohodnine. Namenitev vas nič ne stane, saj sicer sredstva ostanejo v državnem proračunu, lahko pa pomembno pomagajo pri financiranju splošno koristnih dejavnosti.

Zato vas Psihoterapevtska ambulanta Fakultete za psihoterapevtsko znanost univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani v sodelovanju s Skladom 05 – ustanovo za družbene naložbe vabi k namenitvi dohodnine za splošno koristen namen in sicer:

 

»1001 ura psihoterapije«

ura

 

Cilj projekta "1001 ura psihoterapije" je, da s pomočjo donatorskih sredstev socialno ogroženim posameznikom (tako otrokom, mladostnikom kot odraslim) omogočimo brezplačen dostop do kvalitetne psihoterapevtske obravnave. Prav ponudba brezplačnih ali subvencioniranih storitev ranljivim skupinam prebivalstva je od vsega začetka eden od najpomembnejših ciljev našega delovanja. Psihoterapevtska obravnava se odvija v dveh enotah - Enoti za otroke in mladostnike ter Enoti za odrasle. Psihoterapevtska ambulanta deluje pod okriljem Fakultete za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani. Več informacij o projektu. 

Višina sredstev, ki jih želimo zbrati (v EUR): 40.000,00 EUR

 

Dohodnino namenite tako, da izpolnite obrazec ter ga oddate na vašo pristojno davčno upravo ali pošljete na naslov Fakulteta za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani (Psihoterapevtska ambulanta), Rovšnikova ul. 2, 1000 Ljubljana. Vsi tisti, ki uporabljate eDavke pa lahko zahtevek oddate tudi preko spleta.

Vse dodatne informacije dobite pri Brigiti Korpar (na telefonu +386 51 382 484 ali e-naslovu brigita.korpar@sfu-ljubljana.si in  na spletni strani www.sklad05.si ter po elektronski pošti info@sklad05.si.

 

Lepo povabljeni k namenitvi dohodnine.

 

Nosilec dejavnosti:                                                                                                                    

logo sklad