Close Menu
Category:
SFU Ljubljana
Published: 31. 01. 2024

Odprli smo prijave na osnovno in nadaljevalno izobraževanje iz uporabe hipnoze v psihoterapiji in hipnopsihoterapije po Miltonu H. Ericsonu

Milton

Vabljeni na vpis v enoletno osnovno izobraževanje iz uporabe hipnoze v psihoterapiji in hipnopsihoterapije in v enoletno nadaljevalno izobraževanje iz uporabe hipnoze v psihoterapiji in hipnopsihoterapije, s pričetkom v šolskem letu 2024/25.

Izobraževanje bo izvedeno v sodelovanju s Slovenskim inštitutom za psihoterapijo (SIP), Univerzo Sigmunda Freuda Dunaj – podružnica Ljubljana (SFU Ljubljana) in Društvom za sistemsko psihoterapijo Slovenije (DSPS).

Brezplačna informativna seminarja na temo Uporaba hipnoze v psihoterapiji in hipnopsihoterapija po Miltonu H. Ericksonu, ki ju bosta vodila mag. Miran Možina in Maruša Zalokar, bosta potekala v sredo 21. februarja 2024 in v sredo 20. marca 2024 od 18. do 21. ure na SFU Ljubljana, predavalnica P7. Informativna seminarja sta namenjena predstavitvi teoretičnih vsebin enoletnega izobraževanja in praktični demonstraciji uporabe hipnoze v psihoterapiji, tako da se bodo kandidati za izobraževanje lahko bolj informirano odločili za morebitno vključitev. 

Več informacij o izobraževanjih: 

- Enoletno OSNOVNO izobraževanje iz uporabe hipnoze v psihoterapiji in hipnopsihoterapije

- Enoletno NADALJEVALNO izobraževanje iz uporabe hipnoze v psihoterapiji in hipnopsihoterapije