Zapri meni
enrolment
Vpis in informativni dnevi 2017/18

Druga izobraževanja

SFU Ljubljana in Ambulanta SFU skozi leto organizirata tudi druge oblike izobraževanj, vezane na delo in kompetence psihoterapevta ter sorodnih poklicev, ki pomagajo ljudem v stiski. Večinoma so v ta izobraževanja vključene tako teoretične kot izkustvene vsebine s posameznega področja, spodbuja pa se tudi lastno samo-reflektivno delo udeležencev in vzajemno povezovanje spoznanj iz teorije in prakse.

Naša dodatna izobraževanja so lahko celoletna, večletna ali pa so enkratna oz. organizirana v nekaj srečanjih. Izvajajo jih predavatelji ali zunanji sodelavci SFU Ljubljana, ki so strokovnjaki za svoje področje. Po končanem izobraževanju dobijo slušatelji potrdilo o udeležbi s strani SFU Ljubljana.

V letu 2016/2017 sta organizirana 2 večja sklopa celoletnih izobraževanj o katerih si lahko več preberete spodaj.

Izobraževanje za Psihoterapijo otrok in mladostnikov 

 

To enoletno izobraževanje poteka že 3. leto zapored, vanj so vključeni strokovnjaki različnih profilov (psihologi, psihiatri, zdravniki, socialni delavci) in terapevti različnih psihoterapevtskih pristopov. Delo na seminarju je osnovano na dinamičnem prepletanju znanj in prakse s strani predavatelja, kot tudi na reševanju primerov s strani udeležencev.  

Izobraževanje iz supervizije

 

V letu 2016/2017 smo začeli z dvoletnim usposabljanjem iz supervizije za psihoterapevte, ki je organizirano interdisciplinarno in kjer se v vsebinskih sklopih zopet prepletajo teorija, praksa in učna izkušnja. Supervizorji, ki so v usposabljanju, skozi leto izvajajo svoje supervizije pod mentorstvom metasupervizorja v izbranem pristopu.

Drugi seminarji

Potekajo pa tudi drugi seminarji:

 

  • Mini seminar iz hipnoze z mag. Miranom Možino

Pretekli dogodki

Podajamo informacije o enkratnih dogodkih ali preteklih vsebinah, ki smo jih že organizirali:

 

  • Seminar z dr. Willom Hallom Slišanje glasov – delo s psihotičnimi osebami

  • Reka življenja in sistemska družinska terapija s Petrom Nemetschkom    

  • Čuječnost in psihoterapija

Aktivnosti v letu 2017 in 2017/2018

V letu 2017 in za leto 2017/2018 načrtujemo naslednje dodatne aktivnosti:

 

Kontakt

Če vas katerakoli tema zanima in bi se želeli vključiti ali če želite organizirano izobraževanje glede svojega področja dela, lahko kontaktirate Ambulanto SFU Ljubljana na po elektronski pošti ali nas pokličete na +386 (0)51 382 484.