sl
enrolment
Vpis in informativni dnevi 2020/21

Predstavitev Ambulante SFU Ljubljana

 

ambulanta

Psihoterapevtska ambulanta Fakultete za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani nudi kvalitetne psihoterapevtske storitve izkušenih psihoterapevtov in učiteljev fakultete ter daje priložnost specializantom različnih psihoterapevtskih modalitet, da opravljajo psihoterapijo pod rednim mentorstvom supervizorjev.

V ambulanti ponujamo različne psihoterapevtske oblike dela z ljudmi vseh starosti in sicer, individualno terapijo, terapijo za pare, družinsko terapijo in skupinsko terapijo. V okviru Enote za psihoterapijo otrok in mladostnikov, nudimo tudi različne oblike pomoči otrokom in mladostnikom ter njihovim staršem.

 

V sklopu Psihoterapevtske ambulante nudimo psihoterapijo različnih psihoterapevtskih modalitet (pristopov) in pri tem vključujemo različne metode dela:

 

 

V Psihoterapevtski ambulanti SFU Ljubljana ste obravnavani individualnoglede na problem, potrebe, želje in socialno-ekonomski status. Ker ponujamo širok spekter različnih oblik in metod dela, izberemo skupaj z vami (v času uvodnega postopka) obliko in metodo dela, ki vam bo najbolj ustrezala.

Glede jezikov poleg slovenščine lahko terapije potekajo tudi v angleščini, nemščini, španščini, hrvaščini in srbščini. Terapije se odvijajo vsak dan od 8:00 do 22:00. Plačilo terapije upošteva dohodek in je za ljudi z nizkimi prihodki lahko tudi brezplačno oz. za simbolični prispevek (bolj podrobno glej cenik ambulante).

Za vrsto in obliko obravnave se dogovorimo po uvodnem razgovoru glede na vrsto vaših težav in ciljev, ki jih želite v procesu obravnave doseči. Uvodni razgovor je namenjen seznanitvi z vašimi težavami in seznanitvi z načinom našega dela.

 

Odpirajmo nova poglavja.

Skupaj.